Visual Monkey - Visuaalisen suunnittelun toimisto, Helsinki

Infografiikkaa Saaristopolitiikkaan

Mainio projekti informaation muotoilusta. Alkuperäinen matsku oli excel-taulukkoina. Asiakastiimin kanssa ideoimalla, luokittelemalla ja yksinkertaistamalla monimutkaisesta muotoiltiin selkeä ja ymmärrettävä aineisto. Koko setti toteutettiin suomeksi ja ruotsiksi.

Valtakunnallisen saaristo- ja vesistöalueiden kehittämisohjelman viestintäpaketti sisältää infografiikkaa, esitteen ja digiaineistoja.

Valtakunnallisen saaristo- ja vesistöalueiden kehittämisohjelman viestintäpaketti sisältää infografiikkaa, esitteen ja digiaineistoja. Excel-aineiston yksinkertaistaminen, lajittelu ja muotoilu visuaalisesti toimivaksi kokonaisuudeksi oli projektin laajin osuus. Lopputuloksena syntyi 25 erilaista muotoiltua infograafia ja kuvitettua taulukkoa, suomeksi ja ruotsiksi. Visuaalisena tyylinä asiakas toivoi raikasta, skandinaavista ja vähäeleistä. Saaristo- ja vesistöalueiden kehittämistä ohjaa visio hyvän elämän saaristosta ”Ihmisten saaristo – Människornas skärgård”.

The communication material for the Island Policy contains 25 different infographics and tables, printed brochure and flyer. All materials are in Finnish and Swedish. As a visual style, the client wanted fresh, Scandinavian and modest. When it comes to the number of islands, Finland is close to the top in Europe, and number one in inland waters. The development of archipelago and watersheds is guided by a vision of a good life in the archipelago.

VisualMonkey / infografiikkaa / Saaristopolitiikka
VisualMonkey / infografiikkaa / Saaristopolitiikka
VisualMonkey / infografiikkaa / Saaristopolitiikka
VisualMonkey / infografiikkaa / Saaristopolitiikka
Jaa julkaisu somessa

Muita kiinnostavia keissejä