Visual Monkey - Visuaalisen suunnittelun toimisto, Helsinki

Service Design Workshops in Design Practice

Kirjan kannen suunnittelu ja kuvitukset

Kirjan kannen ja kuvituksen suunnittelu Essi Kuuren väitöskirjaan. Essi Kuure on palvelumuotoilija. Hän on toiminut tutkijana ja kouluttajana Lapin yliopistossa. Käsin piirretyt kuvitukset ja monikerroksinen visuaalisuus viestivät yhteisöllisestä työpajatyöskentelystä. Tapahtumia on paljon ja yhtäaikaa. Piirroksia on työstetty ipadillä yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Värikkäinä välisivuina ne elävöittävät tekstipainoitteista sisältöä. Välisivuihin on lisätty Essille tärkeitä lainauksia, jotka kuvastavat hänen ajatteluaan: ”What we find changes who we become” (Peter Morville). 

Cover design and illustrations: Service design workshops in design practice. The book is Essi Kuure’s dissertation at the University of Lapland. Hand-drawn artwork and multi-layered elements reflect the co-design of service design workshops. Visual Monkey: Visual consulting, visual design and illustrations. Publisher: University of Lapland. 

Visual Monkey / Book Cover Design / Illustrations / Essi Kuure väitöskirja
Visual Monkey / Illustrations / Essi Kuure väitöskirja
Visual Monkey / Illustrations / Essi Kuure väitöskirja
Visual Monkey / Illustrations / Essi Kuure väitöskirja
Visual Monkey / Book Cover Design / Illustrations / Essi Kuure väitöskirja

Projektit

Tässä pari viimeisintä keissiä uusimmista ja tuoreimmista suunnittelutöistä. Lisää työnäytteitä  löytyy projekteista. Voit ihastella kaikkia töitä tai valikoidusti teeman mukaan. 

VisualMonkey / Visual Design and illustrations / School snacks illustrations

Kuvituksia koulun välipaloista

Terveellistä ja hyvää. Koulun välipalat piirroksissa lentelevät vihannespalat, marjat ja yrtit, joista saa koottua maistuvia voileipiä ja smoothieta. Lennokkaat kuvitukset toistuvat kouluruokasuositusten viestintäaineistoissa.

Lue lisää
VisualMonkey / Illustration / Traditional rural biotypes / SYKE / 2023

Lumolaidun esite ja lajikuvat

Uhanalaisten kasvien, eliöiden ja lintujen lajikuvitusta Lumolaidun-hankkeelle. Visuaalinen suunnittelu ja taittotyö esitteeseen. Hanke lisää tietoa luonnon monimuotoisuudesta ja edistää perinnemaisemien hoitoa.

Lue lisää