Visual Monkey - Visuaalisen suunnittelun toimisto, Helsinki

Vinkkejä koulun välipalalle

Terveellistä ja hyvää. Piirroksissa lentelevät vihannespalat, marjat ja yrtit, joista saa koottua maistuvia voileipiä ja smoothieta. Lennokkaat kuvitukset toistuvat kouluruokasuositusten viestintäaineistoissa.

Kuvitusprojekti sisältää erillisiä piirroselementtejä ja valmiiksi sommiteltuja kuvia. Terveellistä, kotimaista ja hyvää. Piirroksista löytyvät välipalojen klassikot kuten näkkileipä ja karjalanpiirakat, mutta myös uudet suosikit kuten wrapit ja smoothiet. Asiakas voi käyttää valmiita sommitelmia some-viestinnässä ja yksittäisiä kuvia Powerpoint-esityksessä. Projektille on taitettu myös esite, jossa on kootusti välipalavinkkejä. Kuvitusprojekti on jatkumoa Kouluruokaohjelmalle ja siksi pääväri on vihreä. Kouluruokailusuosituksen mukaan oppilaille tulisi lounaan lisäksi järjestää mahdollisuus maksuttomaan ja ravitsevaan välipalaan. 

The school snacks illustration project contains drawn elements and compositions. Healthy, domestic and good! The themes are snack classics such as snack bread and Karelian pies, but also new favorites such as wraps and smoothies. The customer can use materials in social media and in presentations. Project includes also a brochure of school snack tips. Illustrations are part of Development programme for school meals. Visual Monkey: Visual consulting, visual design and illustrations. Publisher: Ministry of Agriculture and Forestry of Finland, Finnish Food Authority.

Jaa julkaisu somessa

Muita kiinnostavia keissejä

Kuvituksia mökkeilystä

Suomessa on yli puoli miljoonaa mökkiä. Kuvitin kolme mökkeilevää perhettä, joiden hiilijalanjälki on laskettu vuoden osalta. Kuvitukset tukevat tekstiä ja laskelmia sekä kehottavat meitä ilmastofiksuun mökkeilyyn.

Katso lisää

Kirjan kannen suunnittelu

Kirjan kannen suunnittelu: Menestys syntyy asiakaskokemuksesta-B2B-johtajan opas. Visuaalisuus on keltaista voimaa ja liekkejä, jotka palavat intohimosta asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Katso lisää