Visual Monkey - Visuaalisen suunnittelun toimisto, Helsinki

VisualMonkey / Illustrations / TVN characters / 2023
VisualMonkey / Illustrations / TVN characters / 2023
VisualMonkey / Illustrations / TVN characters / 2023

Kuvituksia talous- ja velkaneuvontaan

Kuvitusten teemat liittyvät talouden hallintaan, mutta myös velkajärjestelyyn. Kuvituksia käytetään esitteissä ja digitaalisesti päivittäisessä asiakaspalvelutyössä. Teemat käsittelevät sekä pieniä että suuria talous- ja velkakysymyksiä. Esillä on koko elämänkaari, vauvasta vaariin.

Projekti sisältää visuaalisen suunnittelun, kuvitukset ja esitekonseptien suunnittelun. Kuvitusten teemat käsittelevät talous- ja velkaneuvonnan palveluja, ennakoivaa taloudenhallintaa, oman talouden suunnittelua sekä hyvien taloudellisten valintojen tekemistä. Velkajärjestelyssä avataan velkojen hallintaan liittyviä vaiheita ja keinoja kuten velkojen vyörytys ja järjestelylaina. Asiakkaalle luotiin taitettava esitekonsepti sekä tietolehtiset-sarja. Esitteet on toteutettu neljällä kielellä; suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saameksi. 

Kuvitukset toistuvat esitteissä, tietolehtisissä, julisteissa, rollupeissa ja flyereissa. Ne ovat asiakkaan käytössä myös yksittäisinä hahmoina ja teemakuvina, joita on mahdollista käyttää kaikissa viestintäkanavissa ja esittelyaineistoissa. Projekti oli laaja ja monipuolinen. Kieliversiot tekivät aineiston määrästä valtavan. Aineistoa toteutettiin vuosien 2022 ja 2023 aikana. 

The project includes visual design, illustrations and concept design of brochures. The themes of the illustrations are financial and debt counseling services, proactive financial management, financial planning and good financial choices. The client received visual concepts, such as a folding brochure and a series of information leaflets. Brochures are available in four languages; in Finnish, Swedish, English and Sami.

Illustrations are used in brochures, leaflets, posters, rollups and flyers. The illustrations are available to the customer as individual characters and theme images, which can be used in all communication channels and presentation materials. The project was extensive and versatile and was worked on in 2022 and 2023. Visual Monkey: Visual consulting, visual design and illustrations. Publisher: Ministry of Justice.

Kieliversioiden toteutus kasvatti aineistosta valtavan

Talous- ja velkaneuvonnalla on 23 toimipistettä eri puolilla Suomea. Asiakaskohtaamisissa jaettavat materiaalit, yleisesitteet ja tietolehtiset, personoitiin toimistojen osoite- ja yhteystiedoilla. Viestinnän tueksi toteutettiin flyerit, julisteet ja rollupit toimistoihin ja tapahtumiin jaettavaksi. Tämä kaikki toteutettiin neljällä kielellä; suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saameksi. Ja vielä lopuksi materiaaleista tehtiin painovalmiit ja kevyet digitaaliset tiedostot.

Visuaalinen konsultointi ja projektinhallinta korostuu
Tämä case-esimerkki avaa projektin laajuutta. Visuaalinen suunnittelu sisältää aina konsultointia ja projektin hallintaa. Se vaatii myös asiakkaan puolelta hyvän projektipäällikön, joka vastaa käännösten sujuvuudesta ja aikataulusta. Versioiden määrä, tiedostojen hallinta ja korjauskierroksiin kuluva työmäärä arvioidaan tarjouksessa. 

VisualMonkey / Illustrations / TVN characters / 2023

Detaljeja on paljon ja hahmot ovat eläväisiä. Brändivärit turkoosi, vihreä ja keltainen luovat aineistosta yhtenäisen.

Jaa julkaisu somessa

Muita kiinnostavia keissejä

VisualMonkey / Visual Design and illustrations / School snacks illustrations

Kuvituksia koulun välipaloista

Terveellistä ja hyvää. Koulun välipalat piirroksissa lentelevät vihannespalat, marjat ja yrtit, joista saa koottua maistuvia voileipiä ja smoothieta. Lennokkaat kuvitukset toistuvat kouluruokasuositusten viestintäaineistoissa.

Katso lisää