Konseptointi

Kootaan ideoista selkeä suunnitelma – konsepti, minkä avulla hankkeesi visuaalinen viestintä pysyy yhtenäisenä ja viestit selkeinä.

Ratkaisuja visuaalisen viestinnän haasteisiin. Visual Monkey auttaa aineistojen digitaalisessa hallinnassa ja käyttöönotossa. Suunnitelmallisella sisällöntuotannolla voit hyödyntää aineistoja sujuvasti eri kanavissa, kustannustehokkaasti.

Asiakkaille toteutettuja konsepteja: Lehti-lmoitusmallikonsepti, messukonsepti, faktalehtikonsepti, julkaisukonsepti, kuvituskonsepti ja valokuvakonsepti

Suunnittelu

Visuaalinen viestintä – Toimiva visuaalinen ilme, jota voit käyttää digitaalisena tai painettuna.

Huomioarvoa kasvattavia sisältöjä viestintäkanaviisi. Visual Monkey suunnittelee sinulle visuaalisen kokonaisuuden tapahtumasi tai hankkeesi viestintää varten, jota voit hyödyntää sekä digissä että printissä.  

Toteutettuja suunnittelutöitä: Infograafeja, painettavan esitteen tai julkaisun taitto, kutsu, flyer, juliste, messuaineisto, roll-up, somekamppis, powerpoint.

Konsultointi

Visuaalinen asiantuntija mukaan projektiisi –Visukonsultti inspiroi ja aktivoi organisaatiosi asiantuntijoita visuaalisessa viestinnässä.

Visukonsultti kehittää ja auttaa sinua löytämään luovia ja visuaalisesti toimivia ratkaisuja. Tulen ideoimaan kanssasi hankkeen käynnistymisvaiheessa tai lanseerauksessa; osa-aikaisesti, viikoksi tai päiväksi.

Visukonsultti yhdistää strategiset tavoitteet, viestinnän ja visuaalisuuden inspiroivaksi kokonaisuudeksi.


Malleja toteutetuista töistä (Klikkaa kuva suuremmaksi tai katso koko case portfoliosta)