Digital Design / kuvitus ja julkaisu / Aalborgin kaupunki, Tanska

Visuaalinen suunnittelu, digitaalisen julkaisun konseptointi ja kuvitukset julkaisuun: Preparing for a circular playground. Tanskalainen Aalborgin kaupunki on luonut innovatiivisen lähestymistavan leikkikenttien ostamiseen, mikä perustuu kiertotalouden periaatteisiin. Lähtökohtana ovat pitkäikäiset leikkikentät, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja kierrätettävissä käyttöiän lopussa. Kuvituksessa korostuvat luovat leikit ja eri-ikäiset lapset. Asiakkaan toivomuksesta piirrokset on toteutettu iPad Prolla kevyinä viivapiirroksina. Visuaalisuus on pelkistetty ja sitä korostaa neljästä väristä koostuva väripaletti. Julkaisussa on 30 sivua ja se on toteutettu vain verkkoversiona ja englanniksi. Julkaisu on osa Circular Public Procurement projektia. Julkaisija: ICLEI – Local Governments for Sustainability in collaboration with the City of Aalborg. Asiakkaan tiimi: Julie Bastholm ja Ashleigh McLennan.

Visual design, visual concept, and illustrations for the publication: Preparing for a circular Playground. The city of Aalborg (Denmark) has established an innovative approach to buying playgrounds. This approach is based on circular economy principles and the understanding that creative play is an important part of a child’s development. The illustration emphasizes creative play and children of all ages. Illustrations is made on the iPad Pro as line drawings. The visuals are simplified and designed by a four-color palette. Content is 30 pages and published in an online version only. The publication is part of the Circular Public Procurement project. Publisher: ICLEI – Local Governments for Sustainability in Collaboration with the City of Aalborg. Client team: Julie Bastholm and Ashleigh McLennan.

PDF: https://circulareconomy.europa.eu/platform/fr/good-practices/preparing-circular-playground-tender-creative-spaces-play-and-learn-aalborg

info@visualmonkey.fi
puh. 0407194974

Fredrikinkatu 61 a 6. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus 2612178-3