Visuaalinen suunnittelu / Logo ja ilme / Maaseutuparlamentti

Maaseutuparlamentti toimii valtakunnallisena foorumina rakentavalle keskustelulle maaseudun mahdollisuuksista. Verkostoituminen ja yhteydet kuvastuvat puhekuplassa. Kulmaan sijoitetut lainausmerkit toimivat nuolina, jotka suuntaavat tulevaisuuteen. Tunnusta käytetään yksivärisenä eikä sillä ole taustaa. Suunnittelussa oli alusta saakka selvää, että viestinnän painotus on digitaalisissa aineistoissa ja sosiaalisessa mediassa. Asiakas toivoi selkeää ja yksinkertaista tunnusta, josta voidaan toteuttaa useita kieliversioita. Suomenkielisessä logossa ruotsinkielinen versio on alla pienemmällä, englanninkielinen tunnus on erikseen. Elementeistä on toteutettu myös ”taustatapetti”, kuviointi, jota voidaan käyttää elävöittämään taustaa tai tuotetta. Maaseutuparlamentti on valtakunnallinen tapahtuma ja se kokoaa maaseudun kehittäjät syksyllä 2020 Etelä-Pohjanmaalle Kurikkaan. Ennakkoviestintää ja varsinaista tapahtumaa varten tunnuksesta suunniteltiin erikoisversiot päivämäärällä ja paikalla.

Visual Monkey: Visuaalinen konsultointi, logon visuaalinen suunnittelu ja graafinen ohjeisto (typografia, värit, kieliversiot suomi, ruotsi ja englanti ja Kurikka tapahtumaversiot). Asiakkaan tiimi: Antonia Husberg, vastaava tuottaja, Maaseutupolitiikan neuvosto, maa- ja metsätalousministeriö. Katso lisää: www.maaseutuparlamentti.fi

Visual consulting, logo design and visual guidelines for the Finnish National Rural Parliament (Maaseutuparlamentti). It serves as a nationwide forum for a constructive debate on rural opportunities. Networking and connections are reflected in the speech bubble. The quotation marks placed in the corner act as arrows pointing to the future. Photo by @anitaaustvika on Unsplash.

Visual Monkey:
Visuaalisen suunnittelun toimisto
Y-tunnus 2612178-3

Ota yhteyttä:
Niina Silvasti
niina@visualmonkey.fi
puh. 0407194974

Toimisto:
Fredrikinkatu 61 a 6. krs
00100 Helsinki