Visuaalinen suunnittelu ja viestintä / Paine Technology

Paine Technology visuaalisen ilmeen suunnittelu ja yritysviestintä. Logo, graafinen ohjeisto, painotuotteet, käyttöohjeet ja esitteet. Tuotteiden painatusten suunnittelu, tuotetarrat ja tuotteiden valokuvaus.

Paine Technology on rakennusalan mittalaitteiden tuotekehitykseen, tuotteiden valmistukseen, maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt yritys. Tunnus muodostuu toiminnan ydintä kuvaavasta suomalaisesta sanasta, Paine, mikä viittaa alipainetestilaitteisiin ja yrityksen päätuoteryhmään paineilmalla täytettäviin putkitulppiin. Tunnusta tarkentava Technology viestii vahvasta tekniikan alan osaamisesta. Samalla se on myös suunta ja visio kansainvälisestä kehityksestä.

Paine Technology is focused on Construction Measurement Tools. Company have own product design and development and these products are available in webstore. Visual Monkey production: Visual Concept for products and webstore, Visual design for digital and print products. Graphic Design: Logo and visual guidelines, product photoshooting.

Visual Monkey:
Visuaalisen suunnittelun toimisto
Y-tunnus 2612178-3

Ota yhteyttä:
Niina Silvasti
niina@visualmonkey.fi
puh. 0407194974

Toimisto:
Fredrikinkatu 61 a 6. krs
00100 Helsinki