Visual Monkey - Visuaalisen suunnittelun toimisto, Helsinki

Nopeasti ja ketterästi

Visual Monkey®️ on rekisteröity tavaramerkki. Yritys on perustettu apinan vuonna 2017 ja se on keskittynyt graafiseen suunnitteluun. Takana on siis seitsemän vuotta yrittäjyyttä. Nimensä mukaisesti palvelu on ketterää. Töitä tehdään rakkaudesta lajiin ja hymy herkässä. 

Yrittäjä

Olen Lapin yliopistosta valmistunut taiteen maisteri (TaM) ja kerryttänyt kokemusta brändi- ja yritysviestinnästä. Työelämä on ollut paras kasvattaja, mutta oppia on tarttunut visuaalisen viestinnän suunnittelusta, markkinoinnista ja palvelumuotoilusta. Vaikuttaminen sujuu suomeksi ja englanniksi.

Visual Monkey®️ on perustettu apinan vuonna 2017 ja se on keskittynyt luovaan suunnitteluun. Yrittäjyyden takana on 20 vuoden kokemus visuaalisissa työtehtävissä. Ensimmäiset työtehtävät olivat web designerin ja graafisen suunnittelijan roolissa Pohjois-Karjalassa. Visuaalisen viestinnän ammattilaiseksi kasvoin ympäristöministeriön viestintäyksikössä. Palvelumuotoilu tarttui matkaan Lapin yliopistosta.

Digi ja printti ovat kulkeneet koko matkan mukana ja ovat sitä myös jatkossa. Ratkaisen asiakkaitteni visuaalisia haasteita kolmella keinolla; konsultoinnilla, suunnittelulla ja konseptoinnilla. Portfoliosta löytyy työnäytteitä tyylistäni ja viimeisimmistä projekteista. Se voi olla yrityksen ilmeeseen liittyvä suunnittelutyö, esittelyaineisto tai viestintämateriaali.

Kun löydät projekteista jotain mukavaa – Ota yhteyttä. Mietitään yhdessä miten voisin auttaa just sua.

Tunnustuksia

Grafian jäsen Visual Monkey

Grafian jäsen

Olen graafisen suunnittelun ammattilainen ja kuulun Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestöön, Grafiaan. Noudatan ammatissani alan eettisiä ja ammatillisia sääntöjä.

AAA-luottoluokitus Visual Monkey

AAA -luottoluokitus

Yritykselläni on korkein AAA-luottoluokitus. Korkeimman luottoluokituksen saa yritys, jolla on keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Luotettava kumppani Visual Monkey

Luotettava kumppani

Yritykselläni on luotettava kumppani -jäsenyys. Se viestii, että yritykseni kantaa vastuunsa ja hoitaa tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet avoimesti ja rehdisti. Lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla.

Yrittäjät jäsenyritys Visual Monkey

Suomen yrittäjä

Yritykseni on osakeyhtiö ja Suomen yritttäjien jäsen. Kuulun ylpeästi pääkaupunkiseudun PK-yrittäjiin. Liiketoiminnan kehittäminen ja uudistaminen on elinvoimaiselle yrittäjälle tärkeää.

It always seems impossible until it is done.